En blogg om Oslos byutvikling

Nei til utbygging på Ravnkollen

BU-lederkandidat Mobashar Banaras, BU-leder Jack Grimsrud og fraksjonsleder Anders Røberg-Larsen.

BU-lederkandidat Mobashar Banaras, BU-leder Jack Grimsrud og fraksjonsleder Anders Røberg-Larsen.

Arbeiderpartiet dropper Ravnkollen-utbyggingen på Romsås. Det blir ingen utbygging på Ravnkollen i den neste fireårsperioden.

Bakgrunnen er at det er knyttet stor usikkerhet til hva slags konsekvenser en utbygging vil gi i form av naturinngrep og øvrige konsekvenser for marka.

For Arbeiderpartiet er det viktig å ikke skape usikkerhet rundt markagrensa og markapolitikken. Når det nå nærmer seg slutten av valgperioden, og byrådet fortsatt ikke har presentert noen konkret sak som det er mulig for oss å ta stilling til, vil det være uaktuelt for oss å holde muligheten åpen for en utbygging på Ravnkollen.

Dette er en sak mange av velgerne har vært opptatte av, og politikerne som stiller til valg må ta dette på alvor, og gi velgerne et klart svar før valget. Når saken er såpass dårlig opplyst, og byrådet har somlet med en ny sak, velger Arbeiderpartiet nå å lukke døra for utbygging. For Arbeiderpartiet er markagrensa veldig viktig, og rekreasjonsområdene for befolkningen betyr mye.

Arbeiderpartiet mener Romsås bør ha en mer variert boligstruktur i framtida, men dette må ikke utfordre markagrensa.

Her kan du lese saken i Akers Avis Groruddalen.

 

Foreløpig ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>